fbpx
+36/30-830-6453 info@tartalomguru.hu

Rólunk

Gondolkodjon friss tartalmakban!

– És bízza profikra a tartalmak elkészítését! –

Nem vagyunk ügynökség. Nem szeretnénk, ha az ügyfeleink csak egy akták lennének a polcon. Mi szeretünk együtt kávézni a partnereinkkel, rendszeresen átbeszélni a kommunikációs stratégiát. Limitáljuk a szerződéseink számát, hogy mindenkivel kellő időt foglalkozhassunk.

Minél több és minél rendszeresebb releváns tartalom – cikk, blogbejegyzés, videó, fotó – készül a weboldalára vagy a közösségi oldalára, annál inkább elkötelezetté teheti a látogatóit.

Ne hagyja elveszni az érdeklődésüket a cége, vállalkozása iránt!

Miért válasszon bennünket?
Hadd mondjuk el mindenek előtt a hitvallásunkat, milyen alapelevek alapján készítünk tartalmakat.

Mindig releváns tartalmakat készítünk
Kizárólag olyan tartalmat állítunk elő, ami a cégéről, vállalkozásáról szól. Csak azért mert valami cuki vagy aranyos még nem kell használni, ha semmi köze az Ön tevékenységéhez.

Követjük a trendeket
Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy mindig figyeljük az aktuális, felkapott, formabontó újdonságokat. Amikor ilyennel találkozunk, akkor azt – minden esetben egyeztetve az ügyféllel – beépítjük a kommunikációs csatornákba.

Következetesek maradunk
Minden eesetben egyénileg felmérjük az adatt vállalkozás célközönségének igényét, és minél több ennek megfelelő tartalmat állítunk elő.

Hiszünk a statisztikában
Minden esetben rendszeresen konzultálunk az ügyfeleinkkel az elérési számokról, növekedésről.

Horváth Levente

2000 óta dolgozom újságíróként. Kereskedelmi rádióknál szereztem
gyakorlatot, majd 2006-tól 10 éven át a Délmagyarország című
napilapnál dolgoztam. Kezdetben újságíróként, majd a delmagyar.hu
internetes hírportál szerkesztőjeként, 2013-tól pedig online vezető
szerkesztőjeként. 2017-ben hagytam ott a Lapcom Kft.-t, és azóta már csak a saját vállalkozásomra koncentrálok.

Az újságírást sem adtam fel, többek között a Magyar Televízió több műsorába (Én vagyok itt!, Család-Barát, Kulturális Híradó stb.) is bedolgozom külsősként, mint szerkesztő-riporter.

Több cég marketingügyeiért felelünk (Első Beton Kft., Nemzeti Lovas Színház, Elsőbiztosítás Kft.), elsősorban tartalomkészítéssel (cikkek, fotók, videók, közösségi tartalom) foglalkozunk.

Szűcs Ferenc

Kreatív szakemberként a grafika, a tervezés, a dekoráció, a fotózás és a reklám különböző szakterületein az esztétikai és szakmai feladatok igényes megoldására törekszem.

Több éves szakmai tapasztalattal és referenciával rendelkezem reklámgrafikák, arculatok, dekorációk tervezése és kivitelezése terén. Kiadványok, újságok, szórólapok szerkesztése, tördelése, nyomdai előkészítés, valamint teljes körű és professzionális fotózás is szerepel a mindennapos tevékenységeim között.